Schoon scherm

Wist je dat je smartphone of tablet doorgaans meer bacteriën bevat dan de deurkruk van een gemiddeld mannentoilet? Dat kan ook bijna niet anders als je je scherm continu met je vette vingers bevoelt. Hoe houd je het maagdelijke scherm van je smartphone of tablet schoon? Niet met wet wipes. Die kunnen je het zicht permanent verknallen. Het Deense AM ontwikkelt al sinds 1971 schoonmaakmiddelen voor kwetsbare apparatuur. Toen ging het nog om old school platenspelers, nu staan de modernste schermen centraal. Om beschadiging te voorkomen, gebruiken ze geen agressieve bestandmiddelen. De vraag is alleen hoe je zo’n uncool product aan de man brengt? Daarom vroeg AM marketing- en designbureau Aruliden de vormgeving op te frissen. En hoe! De nieuwste lijn schoonmaakproducten zou zelfs Steve Jobs trots maken. Deze stijlvolle sprays en doekjes matchen perfect met je iPad of je nieuwe iPhone 5C.

Lees ook:  Creatief met... kaarten!

3 comments on “Schoon scherm

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *