Koffiedik kijken!

Koffiedik kijken…. oftewel de toekomst voorspellen door in de prut van getrokken koffie te kijken. Of je er nu in gelooft of niet; hoe leuk is het om een keer met een groep vrienden of collega’s een workshop koffiedik lezen te volgen! Bij ‘koffiedik-orakel‘ Pjotr kan je een dergelijke workshop volgen. Hij voert een oeroud nomadengebruik uit, genaamd Kahve Falı Bakmak, dat letterlijk ‘koffie lot lezen’ betekent.

Koffie in Turkse stijl
In een groep van maximaal 25 personen laat Pjotr je eerst kennis maken met de smaak van koffie geheel in Turkse stijl. Turkse koffie is namelijk zachter en zoeter van smaak dan de koffie die we in Nederland gewend zijn. Vervolgens ga je samen met Pjotr de koffiedik in je eigen koffiekopje lezen.

Koffie drinken zal nooit meer hetzelfde zijn!
Ga je daadwerkelijk dingen zien die voor je in het verschiet liggen? Hoe dan ook.. met veel humor en zelfrelativering zal je dankzij Pjotr aan het einde van de workshop in staat om je eigen toekomst te ‘zien’. Koffie drinken zal na deze workshop nooit meer hetzelfde zijn… Spannend!

Lijkt het je wel wat om deze workshop te volgen? Via deze link kan je gelijk een offerte aanvragen!

Lees ook:  Wild & witte wijn
Categories Food Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Koffiedik kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *