Dark Denim

Denim is hot deze herfst! Nu is denim nooit helemaal weg geweest natuurlijk, maar het is opvallend hoeveel merken een exclusieve denim-lijn uitbrengen dit seizoen. Of daar extra de aandacht aangeven in hun uitingen. Een van die merken met een mooie, nieuwe jeans-collectie is Esprit. Esprit staat niet per se bekend als een van de meest hippe merken, maar is langzaamaan toch steeds meer een wat hippere, moderne koers aan het inslaan. De Esprit herenkleding selectie laat dat zeker zien dit seizoen.

Trend: Dark Jeans
De herenjeans van Espit zijn verkrijgbaar in verschillende fits en wassingen, waarbij de ‘dark jeans‘-trend speciale aandacht krijgt. Deze jeans hebben een vrij klassieke wassing, waardoor je de spijkerbroek prima naar een zakelijke afspraak of chic diner kan aandoen. Maar doordat ze net een klein rauw randje hebben, kan je de jeans in combinatie met een shirt en sneakers ook goed casual dragen.

Pasvorm guide
De webshop van Esprit geeft ook de mogelijkheid te filtereren op Year Round Basics. Oftewel modellen die het hele jaar door kunnen worden gedragen, zodat je je lievelingsjeans nooit hoef te missen. Met behulp van de ‘Pasvorm guide’ kan je daarnaast ook super-handig je criteria aanpassen op pasvorm en model van de pijpen.

Broeken voor een prikkie
Als je toch aan het rondkijken bent op de webshop van Esprit, werp dan vooral ook een blik op de Sale-collectie. Daar zijn een heleboel broeken tegen aantrekkelijke prijzen te koop. Zo kan je voor een prikkie een kwalitatief goede broek (of trui, blouse, …) kopen die jaren meegaat.

Lees ook:  5 x dé horloge trends voor 2018

 

 

Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Dark Denim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *