De betere persfoto

Armin van Buuren heeft een Jaguar gekocht. Dat is niet zo heel relevant, maar de foto’s die het persbericht begeleidde, zijn wel degelijk het vermelden waard. Fotograaf Rahi Rezvani zette hem samen met zijn nieuwe auto op de gevoelige plaat. De stijl daarbij is treffend: cool zwart-wit, maar toch straalt de sympathieke Van Buuren uit dat ie gewoon zo blij als een kind is met zijn F-type. Iets wat hij overigens ook uitstraalde tijdens de College Tour van vorige week waar hij te gast was. De compositie en de filters zijn goed gekozen. Persberichten met zulke persfoto’s kunnen we elke dag wel ontvangen.

Lees ook:  Fantasievolle, interactieve street art

3 comments on “De betere persfoto

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *