Mobiel interieurshoppen

Tijdelijke online sales van grote merken tegen gereduceerde tarieven zijn niet nieuw, maar blijven vaak steken bij modemerken, met enkele uitstapjes naar accessoires. Er zijn wel tijdelijke sales van interieur-items, maar nog niet eerder konden we dat in het Nederlands doen. Dankzij de app van Dalani kunnen we vanaf vandaag lekker mobiel interieurshoppen in onze eigen taal. En als je vandaag de app nog downloadt, krijg je 20 euro shoptegoed!

Dalani is Nederlands eerste en grootste online shopping club voor home & living. Ze bieden woonaccessoires en meubels van bekende en onbekende Nederlandse en internationale labels met kortingen tot 70 procent. De lancering van de wereldwijde app (voor iPhone) valt samen met die van een mobiele website. Naast de sales kun je ook volop inspiratie opdoen met het online magazine dat ze uitgeven, met tips, binnenkijkjes en nieuwe trends.

Lees ook:  Stadion Prints

0 comments on “Mobiel interieurshoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *