KRNWTR voor fijn kraanwater

Wij van Daily Cappuccino houden van kraanwater. Zeker ons Hollandse water is heerlijk en goed voor je. Daarom schreven we al eerder over Dopper, de fijne hervulbare drinkfles. Kraanwater thuis of onderweg is natuurlijk goed, maar waarom ook niet in de horeca? De mensen van KRNWTR maken zich sterk om ook op openbare plekken kraanwater te promoten. Cool initiatief! Niet alleen moedigen ze iedereen aan om kraanwater te vragen in de horeca, maar ze bieden ook hele gave (beugel)flessen, karaffen en glazen aan, zodat kraanwater gewoon kneiter-hip wordt.

KRNWTR is een initiatief van WeTapWater; een onafhankelijke organisatie met een maatschappelijke ideologie. WeTapWater is op 1 januari 2010 opgericht door Tetsuro Miyazaki en Tom Niekamp – twee vrienden die zich ergeren aan onze wegwerpcultuur. Ze promoten het drinken van kraanwater. Om de kosten van deze promotie te dekken, verdienen ze geld met de verkoop van producten via de KRNWTR-webshop. Zowel particulieren als horeca kunnen hier terecht. Erg leuk zijn ook de reviewkaartjes waarop je kunt aangeven hoe kraanwatervriendelijk een bepaald etablissement is. Dit kun je overigens, uiteraard, ook via een app doen. Streng doch rechtvaardig, in de strijd voor meer kraanwaterdrinkers! Daily Cappuccino is helemaal aan boord!

Lees ook:  Teashirts in je (voorraad)kast

3 comments on “KRNWTR voor fijn kraanwater

  1. Pingback: Stalen dopper | Lifestyle Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *