Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Coisa

Kim van der Wel lanceerde eind 2012 haar eigen label Coisa. Coisa is een eigenzinnig, stoer, verfijnd nieuw product waar je vele kanten mee op kunt (denk aan een vest, cape, sjaal, omslagdoek). Niet voor niets is er gekozen voor de naam Coisa, wat in het Portugees staat voor een product waar niet zomaar een label op te plakken is.

Vakmanschap centraal
De producten van Coisa zijn gemaakt van de beste materialen (zoals alpaca, zijde, lamswol) en bijzonder fraai afgewerkt.
 Alle items worden gemaakt in een klein ateliertje in Portugal waar vakmanschap centraal staat. Dit alles natuurlijk onder goede omstandigheden en op eerlijke wijze.

Coisa Square
En er is is meer… Want na de succesvolle lancering van de Coisa Original is er nu ook de Coisa Square. De Coisa Square is een stoere oversized sjaal met een fijne bies rondom. De vierkante sjaal is gemaakt van een luxueuze katoen met een heel klein vleugje cashmere (5 %). De open brei-structuur zorgt voor een luchtige uitstraling.

Ecologische verf
Dankzij het natura-dye proces is iedere Square anders. De ecologische verf is niet agressief, waardoor deze niet overall dekt. Daarnaast wordt de verf op de sjaal gedrukt (en niet zoals gebruikelijk in een verfbad gelegd) waardoor er een licht gevlekt en daardoor levendige kleur ontstaat.

Zelf zo’n bijzondere Coisa hebben? Neem dan een kijkje in de online shop en laat je inspireren door het moois dat Kim je te bieden heeft!

Categories Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “Coisa

  1. Wauw… mooie royale sjaals.
    succes met het nieuwe label Coisa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *