Coisa

Kim van der Wel lanceerde eind 2012 haar eigen label Coisa. Coisa is een eigenzinnig, stoer, verfijnd nieuw product waar je vele kanten mee op kunt (denk aan een vest, cape, sjaal, omslagdoek). Niet voor niets is er gekozen voor de naam Coisa, wat in het Portugees staat voor een product waar niet zomaar een label op te plakken is.

Vakmanschap centraal
De producten van Coisa zijn gemaakt van de beste materialen (zoals alpaca, zijde, lamswol) en bijzonder fraai afgewerkt.
 Alle items worden gemaakt in een klein ateliertje in Portugal waar vakmanschap centraal staat. Dit alles natuurlijk onder goede omstandigheden en op eerlijke wijze.

Coisa Square
En er is is meer… Want na de succesvolle lancering van de Coisa Original is er nu ook de Coisa Square. De Coisa Square is een stoere oversized sjaal met een fijne bies rondom. De vierkante sjaal is gemaakt van een luxueuze katoen met een heel klein vleugje cashmere (5 %). De open brei-structuur zorgt voor een luchtige uitstraling.

Ecologische verf
Dankzij het natura-dye proces is iedere Square anders. De ecologische verf is niet agressief, waardoor deze niet overall dekt. Daarnaast wordt de verf op de sjaal gedrukt (en niet zoals gebruikelijk in een verfbad gelegd) waardoor er een licht gevlekt en daardoor levendige kleur ontstaat.

Zelf zo’n bijzondere Coisa hebben? Neem dan een kijkje in de online shop en laat je inspireren door het moois dat Kim je te bieden heeft!

Lees ook:  Unieke handtas
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Coisa

  1. Wauw… mooie royale sjaals.
    succes met het nieuwe label Coisa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *