MUU: One & Only (large)

Unieke handtas

Een unieke designer handtas, welke vrouw droomt daar nu niet van? De jarenlange wachtlijsten, die tot voor kort bij Hèrmes aan de orde van de dag waren bij het bestellen van een Birkin bag, zeggen al genoeg. Vrouwen streven ernaar om de perfecte handtas te vinden en zijn bereid om hier veel geld voor te betalen. Helaas zijn de handtassen van Hermès zo kostbaar dat ze slechts voor een selecte groep zijn weggelegd.

Het Portugese merk MUU heeft echter enige tijd geleden de ‘One & Only’ collectie  in de markt gezet. Handtassen van deze collectie zijn geheel uniek en, met een gemiddelde prijs van  250-300 euro, betaalbaar. Er zijn diverse modellen beschikbaar en de kleurstelling van de handtas kun je helemaal zelf bepalen. Ben je wat avontuurlijker aangelegd, dan kun je ook kiezen voor een ‘designer’s favourite’, een handtas die door MUU speciaal voor jou wordt samengesteld.

Tassen die het merk produceert zijn ontworpen door hun eigen designers en handgemaakt door een team specialisten. MUU produceert alle handtassen in Sintra. Leer wordt aangeleverd door boeren uit deze regio en in kleine batches bewerkt om zo een groot aanbod aan tassen te kunnen maken. Sommige batches zullen hierbij hun haren behouden, anderen worden geverfd. Speciale technieken maken het eveneens mogelijk om tassen van imitatie struisvogel-, slangen- of krokodillenleer te bestellen.

MUU heeft helaas nog geen verkooppunten in Nederland, maar gelukkig we de tassen online bestellen. Enig geduld is hierbij wel vereist met een gemiddelde levertijd van 6-8 weken. Mocht je plannen hebben om jouw vakantie in Portugal door te brengen, dan raden wij je aan om in Lissabon bij hun winkel langsgaan. Ook hier zijn de unieke ‘One & Only’ handtassen beschikbaar en deze kun je direct in gebruik nemen.

Lees ook:  FutureGoods: oftewel sokken van oude visnetten en bitterballen van oesterzwammen

0 comments on “Unieke handtas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *