Wat is jouw ultieme vakantie-bestemming?

Veel mensen mogen momenteel genieten van een heerlijke meivakantie. Helaas is niet iedereen zo gelukkig om dat te kunnen zeggen. Vrienden en familie horen praten over vakantie, doet nog meer verlangen naar die vakantie die nog in het verschiet ligt…

Dat maakt ons van Daily Cappuccino benieuwd naar jouw vakantieplannen. Waar ga jij deze zomer naar toe? Wordt het een spannende safari in Afrika, een culturele city-trip naar Rome, een low-budget kampeervakantie in de Spaanse Pyreneeën, een wandel-excursie in de Schotse Hooglanden, een culinaire beleving in de Franse Loirestreek of misschien wel een luxe cruise naar de Caribbean? Kies je voor goedkoop vliegen of de auto?

Zoveel wensen, zoveel keuzes, zoveel mogelijkheden… Heb jij een ultieme vakantie-bestemming-tip waar wij een blog aan kunnen wijden om dat zomerse gevoel de aankomende tijd vast te kunnen houden? Laat het ons weten!

 

Hoewel we als DailyCappuccino enthousiast zijn over bovengenoemde website, willen we wel opmerken dat deze post ‘sponsored content’ betreft.

Lees ook:  5 x opkomende Europese vakantiesteden
Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Wat is jouw ultieme vakantie-bestemming?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *