Tasted: Go Freshshop

Thuisbezorgmaaltijden zijn in alle soorten en maten te vinden, maar is het ook mogelijk om een lekkere gezonde maaltijd online te bestellen? In deze nieuwe Tasted gingen we hiernaar op zoek en vonden al snel de Amsterdamse GO Freshshop ‘For Pure Food en Drinks’. Zelf ook iets nieuws proberen? In samenwerking met JustEat mogen we maandelijks tegoedbonnen weggeven, zodat jullie onze tips kunnen opvolgen of een eigen keuze kunnen testen. Share en Like deze post op Facebook, en wie weet eet jij binnenkort op onze kosten.

De menukaart van de GO Freshshop is geinspireerd door de betere Italiaanse keuken en wekt de indruk dat hij met veel zorg is samengesteld. Verse (seizoens)groenten vormen de basis van de gerechten en worden gecombineerd met traditionele Italiaanse ingredienten. Wie echter zin heeft in een snelle Italiaanse hap, is hier niet aan het juiste adres. Pizza staat namelijk niet op de kaart. Bestellen via de website van JustEat ging snel en makkelijk. Voor vegetariërs zal dit misschien iets lastiger zijn, aangezien vegetarische gerechten niet apart vermeld worden op Just Eat zoals op de website van GO Freshshop zelf. Uiteindelijk kozen wij voor de bruschetta met geitenkaas, vijgencompote, honig en rucola; een maaltijdsalade van geitenkaas met komkommer, appel, dadels met honingdressing; zalmfilet met pesto rosso, mozzarella en spinazie; roseval aardappeltjes uit de oven; een go fresh salade en een blikje Fanta. De totale kosten voor twee personen waren dertig euro (inclusief bezorgkosten). Naar onze mening niet te duur, maar ook niet bijzonder goedkoop voor een afhaaltijd.

Ding dong!
De bezorgoptie ‘zo snel mogelijk’ resulteerde (automatisch) in een geschatte bezorgtijd van 55 minuten. Deze viel uiteindelijk alleszins mee toen er al na veertig minuten een schuchtere bezorger aan de deur verscheen. Hij liet twee plastic zakken bij ons achter, één met de warme gerechten en één met de koude gerechten, brood en het blikje fris (inclusief een rietje!). Hierdoor bleven de warme gerechten voldoende warm en de koude koud. Alle gerechten waren netjes apart verpakt in stevige plastic bakjes met vershoudfolie en aluminium folie.

Lees ook:  Escobar: Latijns-Amerikaanse food spot in de Pijp

Aan tafel
De maaltijden zelf waren zeer smaakvol en voldoen geheel aan de omschrijving die online gegeven is. De gerechten die wij bestelden waren vers bereid, zagen er aantrekkelijk uit en smaakten goed. De bruschetta was knapperig, de salades en het stokbrood waren vers, de zalm was warm en zachtroze,
de aardappeltjes waren warm en zoet en het blikje fris was koud. Wel twijfelen we enigszins over de grootte van de porties. Nu leken ze groot genoeg voor ons, maar we vragen ons af of dit ook het geval was geweest als we geen voorgerecht besteld hadden.

Al met al een erg goede ervaring en we zullen zeker nog eens een volgende keer bestellen bij de GO Freshshop. De menukaart biedt voor elk wat wils, ook voor de lunch. Lekkere gezonde maaltijden van hoge kwaliteit worden snel thuis bezorgd.

 

1 comment on “Tasted: Go Freshshop

  1. De winnaars zijn bekend. Kijk snel op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/DailyCappuccino/posts/499905860076453

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *