Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kartonnen voetbaltafel

Tafelvoetbaltafels trekken altijd de aandacht. Of in ieder geval die van mij. In een kroeg of bij een hip reclamebureau kan ik het niet laten. Ik moet altijd een potje spelen. “Schaf er dan gewoon een aan”, hoor ik geregeld. Maar die drempel is blijkbaar te hoog. Als je geen rugpijn wilt of een exemplaar dat na een knallend schot uit elkaar valt, kan zo’n aankoop flink in de papieren lopen. Bovendien moet je er wel ruimte voor hebben of reserveren. Een Duitse ingenieur en een industrieel ontwerper vegen al deze tegenargumenten (lees: excuses) van tafel. Hun ‘Kartoni – I love to kick’ is van 100% gerecycled karton, snel in elkaar te zetten en bovendien nog heel betaalbaar ook. Hij komt als bouwpakket en zonder lijm of schroeven maak je je eigen voetbaltafel. Compact, stabiel en duurzaam. Extra feature is dat je online je eigen team kunt aankleden, inclusief favoriete tenues en logos. Als kers op de taart heeft deze Kickertisch een houder voor je iPhone en een biertje. I rest my case.

5 comments on “Kartonnen voetbaltafel

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *