Fit@work

Stijve schouders en pijn in de onderrug. Voor velen zijn dat de bekende symptomen als je te lang achter je bureau werkt. Een korte fitness-sessie is meestal voldoende om de stijfheid uit je lijf te krijgen. Helaas hebben eigenlijk alleen grote bedrijven een ruimte waar medewerkers elk moment van de dag voor een workout terecht kunnen. Voor eenpitters en thuiswerkers is die luxe doorgaans niet weggelegd. Tot op heden dan. De Canadese designer Darryl Agawin legt zich niet bij deze situatie neer. Hij ontwierp speciaal meubels voor een werkplek die je in een handomdraai omtovert tot een complete fitness-ruimte. Zijn No, Sweat! designmeubels bieden alles voor een intensieve werk- en sportsessie. Dus er is geen excuus meer; ook op je werkplek kun je gezond en fit blijven. Jammer dat er nog geen douchecabine geïntegreerd is.

 

Lees ook:  Trend: binnenstebuiten, groen in huis

3 comments on “Fit@work

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *