Column

Mijn eerste column, voor de blog die ik alweer bijna 5 jaar geleden begon als zijnde gewoon een leuke hobby. Iets wat ik er in de avonduren af en toe bij deed, niet wetende dat het zou groeien naar iets dat meer tijd zou kosten dan gedacht. Én naar iets dat leuker bleek te zijn dan gedacht! Want wat is nu leuker dan schrijven over de meest leuke, mooie, inspirerende, smaakvolle, lekkere, grappige, bijzondere dingen die je zelf mag zoeken, uitkiezen, testen en ervaren?

Het voelt dan ook best vreemd om mijn eerste persoonlijke column pas na zoveel jaren te schrijven, maar het is niet zonder reden. Want ik ben eigenlijk best wel heel trots op hoe Daily Cappuccino zijn vorm heeft weten te krijgen. Zo werd er een redactie gevormd, waarbij Erik een grote hulp was én is, kwamen er verschillende gastbloggers langs en groeide het aantal enthousiaste reacties van lezers en volgers…

Dat laatste is precies de reden waarom ik nu mijn eerste column schrijf op Daily Cappuccino. Want de aankomende tijd gaan we, de redactie, aan de slag met de vormgeving én invulling van Daily Cappuccino. Zo zullen sommige rubrieken worden samengevoegd, gaan we de lay-out een opfrisbeurt geven en wordt er overall meer structuur aangebracht.

Maar bij dit alles hebben we jullie hulp ook nodig. Waar wil jij dat Daily Cappuccino meer over gaat schrijven, of juist minder…? Moeten er meer win-acties komen? Welke categorieën moeten blijven, welke mogen eigenlijk wel overboord worden gegooid? Kortom, jullie inbreng is meer dan welkom! Die inbreng kan je geven op deze pagina. Hier vind je een korte enquete, die slechts 5 minuten van je kostbare (I know…) tijd in beslag zal nemen. Je maakt mij en de redactie enorm blij met jullie input. Daarnaast zijn we natuurlijk gewoon super-benieuwd naar wat jullie graag anders of beter zouden willen zien!

Lees ook:  Kleinste koffiezetapparaat

De conclusie van dit schrijven? Deze eerste column van mijn hand vormt eigenlijk de aftrap van een nieuwe, mooiere jas die Daily Cappuccino gaat krijgen. Een nog meer in het oog springende jas, dan dat ie nu al heeft. En niet te vergeten, een meer persoonlijke jas, waar jij, de lezer van daily Cappuccino een heel belangrijke rol in gaat spelen!

Speak to you soon!

Imke

Volg Imke ook op Twitter, Pinterest, LinkedIn of via haar website Stijlmeisje.

Categories Media

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Column

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *