Zoals het klokje thuis tikt

Het gaat goed met het nieuwe Nederlandse designklokken-merk Cloggy & Clocks. Het bedrijf onder leiding van Rotterdamse designer Reinoud Wolff heeft succes met de eigentijdse versie van de staklok. Na de introductie eind 2012 in Nederland, heeft het bedrijf inmiddels ook klokken verkocht in België, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Next stop: Italië, Milaan! Met een speciale Italiaanse design Cloggy Clock die de naam ‘Tempo Sensazione’ (gevoelstijd) heeft meegekregen, stond het bedrijf deze week in de spotlight in de Zona Tortona in het Designersblock in Milaan tijdens de bekende design beurs Salone di Mobile.

Lees ook:  Marmer om blij van te worden

2 comments on “Zoals het klokje thuis tikt

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *