Win een Alessi Espressokan!

Met een espressokan kan je zelf een van de lekkerste soorten espresso maken. Het mooie is dat ondanks de vele moderne, electrische espresso-apparaten die je tegenwoordig kan aanschaffen, de espressokan erg populair is en blijft bij veel mensen.

Hoe werkt het?
Een espressokan is een 3-delig metalen koffiepotje dat op het vuur gezet wordt. Het onderste gedeelte van de kan vul je met water. Vervolgens plaats je het koffiefilter op dit waterreservoir en vul je tot de rand toe met grofgemalen koffie. De laatste handelingen bestaan uit het schroeven van het bovenste gedeelte (het opvangreservoir) op de espressokan en het plaatsen van de kan op het fornuis.

De druk die ontstaat tijdens het opwarmen van het water zorgt ervoor dat de koffie omhoog geperst wordt en terecht komt in het bovenste gedeelte. Wat overblijft is een heerlijke, verse espresso!

Winnen!
Heb jij nog geen espressokan en wil je wel zo’n lekkere koffie thuis (of op de camping) kunnen zetten? Laat dan op onze Facebook-pagina weten waarom jij behoefte hebt aan een goede kop espresso. In samenwerking met home24.nl mogen wij namelijk een super-mooie espressokan van Alessi weggeven! Ga dus snel naar https://www.facebook.com/DailyCappuccino, like it en laat je reactie achter. De meest originele reactie wint de espressokan.

Lees ook:  Spiderman drinkt Evian
Categories Food Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “Win een Alessi Espressokan!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *