Win-actie Spa Zuiver

Ben jij toe aan een beetje ontspanning? En het liefst in een heerlijke wellness? Dat komt goed uit, want namens SpaOnline.com mag Daily Cappuccino 1 dag-entree weggeven voor Spa Zuiver in Amsterdam. En het leuke is dat je ook nog eens iemand mag meenemen!*

Spa Zuiver
Met maar liefst 13.000 m2 zorgt Spa Zuiver voor optimale ontspanning in een moderne, door groen omgeven wellness aan de rand van het Amsterdamse Bos. Relax in de traditionele Finse sauna’s, versoepel je spieren en gewrichten in de infraroodsauna, breng je lichaam in balans met kleurentherapie en dompel jezelf onder in één van de aromabaden of whirlpools. En daarna? De keuze is aan jou. Spa Zuiver beschikt naast diverse baden en sauna’s over alle mogelijke faciliteiten voor een meer dan ontspannen verblijf, waaronder een modern hotel en trendy restaurants. Eten en drinken is hier veel meer dan het nuttigen van een maaltijd. Het is eerder een culinaire beleving….

Winnen
Zie jij het wel zitten om van dit alles te genieten in Spa Zuiver? Laat hieronder dan weten waarom juist jij het verdient om eens ontzettend te relaxen in deze spa! We horen het graag!

* De vouchers zijn een jaar geldig. Hierbij kun je van alle faciliteiten gebruikmaken. Handig om te weten: iedere dinsdag is het badkledingdag.

 

 

Lees ook:  Nieuwe SLA
Categories Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

4 comments on “Win-actie Spa Zuiver

  1. “Gewoon, omdat het ik het waard ben”

  2. Dringend nodig… Even helemaal ontspannen!

  3. Anita Hubert

    Of ik dit het meeste verdien weet ik niet. Geen ernstige dingen meegemaakt. Echter: sinds ik werkloos ben is de fut er helemaal uit. Lig te lang in bed, pieker te veel en kom tot niets. Ik mis vooral de flow denk ik. Ontspannen in combi met bewegen, dat lijkt me de juiste weg om hier bovenop te komen. Laten we eens beginnen met dat eerste…. ;o)

  4. Danielle Noord

    Ik ben vanochtend 15 km wezen hardlopen en ben druk in training voor de Dam tot Damloop, maar tussendoor moet ik dan wel voldoende relaxen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *