Verlichtend

Nu de eerste zomerse zonnestralen een feit zijn, wordt het hoog tijd de tuin weer te benutten. Een echt lekkere zomeravond hebben we nog niet gehad, maar als dat zo ver is, wil je er wel een puik lampje bij. Want donker wordt het uiteindelijk wel. Nu is er op het gebied van tuinverlichting heel wat te kiezen. Even wat trends waarmee jouw tuin de zomer aankan.

De LED-lampjes kennen we inmiddels wel. Ze zijn er in de vorm van inbouwspots en in minimalistisch vormgegeven sokkels. We gaan liever voor iets
spannenders met een wat warmere en creatievere uitstraling. De lichtzuilen Stick bijvoorbeeld die een fraaie markering van een pad verzorgen. Naast de loungeset zal de lichtgevende kubus Mini Maya niet misstaan. Wil je meer huiskamergevoel in je tuin brengen, dan is de Octopus Outdoor te overwegen. Deze gekromde lampen zijn te vergelijken met de traditionele kaplampen, maar dan in frisse kleuren, en geschikt voor buiten uiteraard. Echt iets heel anders? Ga dan voor Ato. Deze bolverlichting wordt geheid een gespreksonderwerp op een feestje. En als je dan toch een feestje geeft: hou je drankjes koud in de Shining Cooler. Laat maar komen die zomer!

Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Lampen24.

Lees ook:  Wall art

1 comment on “Verlichtend

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *