Travel light

Op vliegvelden zie je mensen vaak eindeloos schutteren met hun papieren. Waar is dat paspoort nu weer? In welke jaszak zit de boardingpas? Sorry, even mijn geld zoeken. Het is blijkbaar lastig om je belangrijke reisdocumenten goed bij elkaar te houden. Het helpt niet dat je paspoort net niet in je portemonnee past. Het Australische Bellroy heeft ‘travel light’ tot kernwaarde gebombardeerd. Met hun compacte, en vooral platte, leren portemonnees en hoesjes neem je vitale bezittingen makkelijk en onopvallend mee. Speciaal voor frequente reizigers hebben ze nu de passport sleeve ontworpen. Daarin is je paspoort veilig opgeborgen en heb je nog ruimte voor een boardingpas, rijbewijs, creditcards, cash. Er is zelfs een uitsparing voor een pennetje. Dit alles zonder dat je een onooglijke dikke portefeuille meesleurt. Alleen een vakje voor je smartphone ontbreekt nog. Maar ook daarvoor heeft Bellroy binnenkort vast een handige oplossing…

Lees ook:  Glampen met je kids in de Loire

3 comments on “Travel light

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *