Tête de Bois

De zon laat zich weer vaker zien. En hoewel het heerlijk is als de koperen ploert straalt, blijft voorzichtigheid geboden. Voor je het weet ben je rood verbrand of loop je een zonnesteek op. Niet voor niets zijn schoolkinderen in warme landen verplicht om in de zomer een hoofddeksel te dragen. Volwassen volgen dit voorbeeld om zich te beschermen of gewoon omdat ze een pet of hoed cool of stijlvol vinden. Deze termen zijn absoluut onvoldoende om de schitterende houten hoofddeksels van de Italiaanse architect en designer Andrea Deppieri te beschrijven. Met een touw, houten en blokjes componeerde hij een unieke lijn hoeden en petten van hout. De vijf verschillende modellen van Tête de Bois zijn verkrijgbaar in varianten van licht tanganika of donker mahonie. Het concept is even eenvoudig als briljant. De houten repen vormen een natuurlijk zonnescherm, terwijl de wind vrij spel heeft. Origineel en comfortabel. Laat de zon maar komen!

Lees ook:  Zinkende boekenkast

2 comments on “Tête de Bois

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *