Rapha + Paul Smith

Fietskledingmerk Rapha maakt niet enkel functionele fietskleding, maar ook nog eens heel stijlvolle kleding, zodat je op je fiets meer dan goed voor de dag kan komen. Nostalgie is hierbij een belangrijk kernwoord voor Rapha, een woord dat haast onlosmakelijk verbonden is aan de wielersport. Daarnaast organiseert het merk zelf fietstochten en heeft het een erg mooie website/blog waarop ook regelmatig filmpjes van hoog artistiek niveau te zien zijn. Een merk dat niet stil zit dus!

Sinds 2010 werkt Rapha met enige regelmaat samen met ontwerper Paul Smith, wat elke keer weer enkele topstuks oplevert. De nieuwste collectie die uit deze samenwerking is ontstaan is net op de markt gebracht en is geinspireerd op de ‘Maglia Nera’, een zwarte trui die verwijst naar de renner die als laatste de finish van de Giro d’Italia over komt.

Aangezien het fietsseizoen weer van start is gegaan, is het dan ook zeker aan te raden je fietsgarderobe eens op te frissen. En doe dat dan dus vooral met een van de mooie items uit de Rapha Paul Smith collectie!

Lees ook:  Kekke Klokjes voor om je pols
Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Rapha + Paul Smith

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *