Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oh My Goodie Goodness

Gisteren werd in het mooie, idyllische Hééérlijk te Haarlemmerliede de Goodie Goodness box gepresenteerd door oprichters van Goodie Goodness Bianca Noordhuizen en Joyce Naber. De Goodie Goodness box is een box die elke maand verschijnt en die gevuld is met speciaal geselecteerde handgemaakte producten van nieuwe ontwerpers en creatievelingen.

Doel
Het doel van Goodie Goodness is om consumenten te verbinden met ontwerpers en creatievelingen en zo een community te creëren van mensen die net zoveel houden van handgemaakte producten als dat de oprichters van Goodie Goodness dat doen.

Inhoud
Elke maand is het een verrassing wat er in de box zit! De box bevat 2 tot 5 unieke producten en een beschrijving met het verhaal achter elk product, zodat je inzicht krijgt in hoe ze gemaakt zijn en wie de maker van de producten is. Goodie Goodness helpt je op deze manier nieuwe hippe handgemaakte producten te ontdekken van onafhankelijke ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Daarbij is het natuurlijk hartstikke leuk om elke maand een cadeau in je brievenbus te krijgen. Het uitpakken alleen al is ook een feest, want de verpakking ziet er meer dan mooi uit!

Een abonnement op de Goodie Goodness box kost €18.50 (+ €4.00 verzendkosten) per maand en wordt verkocht via www.goodiegoodness.nl. Het abonnement is op elk moment opzegbaar en tevens geschikt om cadeau te doen.

 

Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

4 comments on “Oh My Goodie Goodness

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *