Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mobiele keuken

We kunnen weer naar buiten! Zodra het kwik stijgt, trekken mensen graag naar het park of naar andere openbare plekken in en rond de stad. Groot kleed mee, lekkere happen en de koelbox voor een koud biertje of een frisse prosecco. Al met al toch best wel wat gedoe en gesleep. Zeker als je ook een paar vrienden uitnodigt. De mobiele keuken van designstudio chmara.rosinke is de ideale oplossing. Deze keuken vervoer je als een kruiwagen en is zeer compleet uitgerust. Een werkblad met gootsteen en stromend water via een voetpomp. Maar ook gaspitten en potjes voor je eigen kruiden zijn binnen handbereik. Alles slim en compact ontworpen en gemaakt van massief hout. Als je de bijbehorende kar met krukken en tafel meeneemt, staat niets een heerlijk diner in het park in de weg.

5 comments on “Mobiele keuken

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *