Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kampeerkoffie

Koffie is voor veel mensen een eerste levensbehoefte. Thuis en op het werk is dat meestal geen probleem. Daar staan vaak de meest ingenieuze machines. Maar hoe regel je in een vakantiehuisje of op de camping een espresso die aan al je eisen voldoet? De meeste mensen grijpen dan naar de gouwe ouwe percolator. Vuurtje er onder en je hebt snel een acceptabel bakkie.

De ontwerpers van de Nomad nemen daar echter geen genoegen mee. Zij ontwikkelden een draagbare espressomachine waarmee je overal snel een perfecte koffie brouwt (video). Heet water en gemalen koffie zijn de enige vereisten. Elektriciteit is niet nodig. De druk, tot 9 bar, bouw je gewoon met je eigen spierkracht op via een slim pompje. De Nomad, in verschillende kleuren verkrijgbaar, is compact (15x15x15) en relatief licht (1,1 kilo). Maar of de echte kampeerder er mee gaat sjouwen? Misschien is dit espresso-apparaat toch geschikter voor glamping.

3 comments on “Kampeerkoffie

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *