Goodpeople, good fashion

We waren al fan van het Nederlandse GoodPeople, een fashion label dat zich kan meten aan de bekendere namen, maar qua stijl (en prijs) lekker down to earth blijft. Prettig vormgegeven, getailleerde jasjes en overhemden, prima broeken en eigenwijze accessoires die je lente-outfit afmaken. Gelukkig komen er steeds meer winkels bij die het merk opnemen in het assortiment, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon online kopen.

Hun Spring 2013 collectie is er weer eentje om haast in zijn geheel aan te schaffen. Er werd inspiratie opgedaan in Italië, sterker nog, op hun Facebook-pagina staat een foto die volgens eigen zeggen het hele kleurbeeld van de nieuwe collectie weergeeft. De foto is fraai, de collectie ook. Als de Nederlandse man dit nou eens collectief ging dragen, dan krijgen we toch nog een hele mooie lente.

Lees ook:  New hotspot: Leg-Inc, een shop met een hoofdrol voor de legging

5 comments on “Goodpeople, good fashion

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *