Chocoproeverij

De Britse luxe chocolatier en cacaoproducent Hotel Chocolat start eind april ook in Nederland met haar fameuze Chocolate Tasting Adventure. Tijdens deze ruim twee uur durende tasting duik je volledig in de wereld van chocola. Niet alleen proeven, maar ook leren hoe en wanneer je het moet proeven. Zo ben je steeds beter in staat om de verschillende smaaknuances te benoemen en het onderscheid te kunnen maken in de chocoladetextuur die onder andere beïnvloedt wordt door het type cacao.

Hotel Chocolat werd in 2004 opgericht om bijzondere chocolade te maken op basis van drie principes – authenticiteit, originaliteit en ethiek. Met de eigen cacaoplantage Rabot Estate op Saint Lucia, een chocoladeproductiefaciliteit in Huntingdon en winkels in verschillende landen is het bedrijf in staat alle aspecten van chocolade met elkaar te verbinden, van de plant tot de consument. En nu dus ook in Nederland. Iedere laatste vrijdag van de maand wordt de Chocolate Tasting Adventure georganiseerd. De eerste proeverij vindt plaats op vrijdag 26 april om 19.00 op de Heiligeweg 7 te Amsterdam. Inschrijven en het checken van de data kan direct in de winkel of via www.hotelchocolat.com.

Lees ook:  Hippe havermout

3 comments on “Chocoproeverij

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *