Wat is jouw reiskleur?

Momondo is een internationale reiszoekmachine die bij bijna elke wens de juiste reis weet te vinden. Momondo doorzoekt meer dan 700 reiswebsites en vergelijkt de goedkoopste deals voor vluchten, hotels en autoverhuur, of dat nou voor een drieweekse zonvakantie of een tweedaagse citytrip is.

Zoeken op kleur
Het leuke van Momondo is dat je kan zoeken op een wel heel originele wijze, namelijk op kleur. Hoe dit precieswerkt? Door niet te beginnen bij de bestemming, maar juist bij het gevoel waarnaar je op zoekt bent, uitgedrukt in een palet aan kleuren. Kies bijvoorbeeld hot pink voor een VIP-trip, cool pink voor design en ruby red voor een romantisch uitje. Laid-back orange staat voor relaxen, all-in yellow voor actief en fun green voor outdoor. En dan is er nog cultural green vol familietrips, tranquil turquoise voor wellness en biz blue voor zakenreizen. Onder posh purple tenslotte valt alles wat klassiek, elegant en exquise is. Je kunt trouwens ook wit – all places, all colors – kiezen, voor een kleurrijke roulette.

Kortom, een leuk manier om een keer via een andere, originele weg je (droom)trip te boeken!

Lees ook:  VW-camper voor een week - met DailyCappuccino korting
Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “Wat is jouw reiskleur?

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *