Luxe picknick

Er gaat niets boven een heerlijke picknick in de natuur op een warme lente- of zomerdag. Op de fiets richting dat ene idyllische plekje in het bos of langs het water om je vervolgens tegoed doen aan alle thuis klaar gemaakte hapjes en drankjes. Jammer alleen van die zanderige, kriebelende of vochtige ondergrond waar je dan op moet zitten. Althans, dat is wat designer Jeriël Bobbe gedacht moet hebben bij het ontwerpen van Springtime; een complete Picknick-uitrusting die je op de fiets mee kan nemen.

Wanneer je de “picknick-mand” op de plek van je bestemming van je fiets neemt, ontvouwt zich een complete picknick-tafel voor 2 inclusief opbergruimte waar je al het benodigde servies en eten in kan stoppen. Daarnaast is de tafel ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen. Fashionable én comfortable picknicken midden in de natuur!

Lees ook:  Harige expositie in het Centraal Museum
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Luxe picknick

  1. Super handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *