Jeanskleed

Soms is het maar lastig afscheid nemen van een jeans waar je jarenlang in geleefd hebt. Gewoon weggooien is natuurlijk geen optie. Ook doneren aan de kringloopwinkel kan niet meer omdat je spijkerbroek letterlijk tot op de draad versleten is. Het duurzame Zweedse kledingmerk Nudie Jeans verzon een duurzame list. Hun broeken worden al van 100% organische katoen gemaakt en ze betalen hun producenten een eerlijk loon. Toch brengen zij reclycling nu naar een compleet nieuw niveau. Versleten broeken die klanten in hun winkels inleveren, worden verscheurd en tot strengen jeans verwerkt. Van deze draden weven ambachtslieden met de hand gloednieuwe vloerkleden. Het resultaat is verbluffend origineel. Kijk hier waar jij je ouwe trouwe jeans weer terug kunt kopen.

Lees ook:  Comfi sloffen

3 comments on “Jeanskleed

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *