Home Fit Kit

Een ‘vrijblijvend’ middagje shoppen is voor veel mannen niet bepaald een favoriete hobby. De drukke winkelrijen voor de kassa en de paskamer, zet bij mannen dan ook eerder aan tot vluchtgedrag dan aankoopgedrag. Maar wellicht biedt Pickwick & Weller dan uitkomst!

Het merk Pickwick & Weller lanceerde onlangs namelijk het ‘Try it on at Home‘ beleid. Wat dat precies inhoudt? Nou, om te beginnen ga je naar de website van Pickwick & Weller. Daar vul je heel eenvoudig en stapsgewijs een formulier in, waarin je je voorkeuren aangeeft met betrekking tot stijl, pasvorm en kleur. Wanneer dit gedaan is, wordt een speciaal voor jou samengestelde ‘Home Fit Kit’ naar je toegestuurd. In deze kit zit een selectie van kleding, die naar aanleiding van jouw opgegeven voorkeuren bij elkaar is gezocht. De kit wordt vervolgens helemaal gratis bij je thuis afgeleverd.

Eenmaal thuis ontvangen kan het passen beginnen. Oftewel je slaap- of woonkamer wordt je persoonlijk paskamer. Zo kan je in alle rust beslissen wat de juiste fit is van de kleding die je hebt gekozen. Hiervoor heb je 5 dagen de tijd. Daarna retourneer je de spullen die je toch vond tegenvallen naar Pickwick & Weller. Opnieuw gratis. Kosteloos kleding passen in een comfortabele omgeving, zonder enige winkelstress. Ideaal!

Het merk richt zich met name op basic shirts. Een belangrijk onderdeel van je outfit want het vormt de tijdloze basis van de rest van je kleding. Daarom is het zo belangrijk dat zo’n shirt ook echt goed en mooi zit.

Lees ook:  Gebreide stropdas

Doel van de ‘Home Fit Kit’ is dat je doordat je thuis in alle rust kan passen, je tot betere, meer rationele aankopen overgaat. Omdat de stoffen die het merk gebruikt duurzaam zijn, is het eigenlijk effect dubbel duurzaam. Je koopt immers een shirt dat je ook daadwerkelijk veel zan gaan dragen.

Mooi concept wat hopelijk door nog veel meer merken wordt opgepakt!

 

Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Home Fit Kit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *