Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Felix Pakhuis

De oude Antwerpse havenwijk Het Eilandje (vroeger de oude hoerenbuurt) is een van de meest trendy wijken van Antwerpen op het moment. Zo ligt er onder andere het gerenoveerde Felix Pakhuis, waar voorheen het Antwerps stadsarchief onderdak had. Meer dan 4000 m2 van dit geweldig mooie pakhuis bleef tot voor kort ongebruikt. Nu is het echter omgetoverd tot the place to be in Antwerpen.

In het Felix Pakhuis kan je zowel heerlijk dineren, een jazzconcert bezoeken, rondkuieren op een gastronomische markt of gewoon lekker luieren op het terras. En dat alles in een industriële omgeving met een flinke vleug retro-glamour.

Voor wie binnenkort dus een citytrip maakt naar ‘Anvers’, hop dan zeker even langs bij het Felix Pakhuis en geniet aldaar van het bruisende Belgische (nacht)leven.

Categories Food Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Felix Pakhuis

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *