Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aards design

Duurzaamheid is hot. En terecht. Veel mensen gaan bewuster om met de wereld waarin we leven. Ook steeds meer ontwerpers werken vanuit het principe dat verantwoorde producten ook aan het eind van de levensduur herbruikbaar moeten zijn. Israëlisch designer Adital Ela voert dat concept in extremis door in haar ontwerpen. Haar Terra-krukken zijn namelijk gemaakt van modder en natuurlijke vezels, zoals stro.

Ze gebruikt antieke compressietechnieken uit het Midden-Oosten, waarmee vroeger bijvoorbeeld ovens gemaakt werden. Zie hier hoe ze te werk gaat. Met 100 procent natuurlijk materialen produceert ze krukken met een zeer organisch design. Voor de kleur is maar één beschrijving: aards. De basic krukken passen in elk interieur, binnen en buiten. Het is echter wel verstandig om ze overdekt neer te zetten. Blootgesteld aan weersinvloeden verandert je zitmeubel snel weer in een hoopje aarde. Duurzamer kan niet.

4 comments on “Aards design

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *