100 Terrific Tees

Op de website Fab.com kan je dagelijks nieuwe designproducten ontdekken die nog betaalbaar zijn ook. Ook kan je op de website je favoriete designinspiraties delen met anderen. Naast de dagelijkse nieuwe producten, verschijnen er ook wekelijks nieuwe themashops online. Themashops zijn shops waar producten van verschillende designers voor een korte periode onder de aandacht worden gebracht en verkocht. De ene shop kan 3 dagen duren, terwijl andere misschien 6 of 9 dagen duren.

Sinds afgelopen zondag is op Fab.com de themashop 100 Terrific Tees gestart. Toffe shirts van verschillende designers in unieke ontwerpen voor mannen en vrouwen. Gesprekken met vreemden, complimenten van collega’s en glimlachende voorbijgangers. Dit maak je allemaal mee als je eenmaal een shirt van deze themashop aan hebt.

Wil jij 1 van deze toffe shirts winnen? Ga dan naar de 100 Terrific Tees themashop, kijk welke jij de leukste vindt, deel het shirt op onze Facebook-site, zet je shirt-size er even bij en wie weet loop jij straks rond in een terrific tee!

 

Lees ook:  Design Percolator
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “100 Terrific Tees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *