Smartphone van glas

Gisteren kwam het ook al even kort langs in het NOS-journaal; de smartphone van glas… Musthave of niet? Het Taiwanese bedrijf Polytron Technologies is er van overtuigd dat dit eind 2013 al een feit is en presenteerde alvast een prototype. Wel zijn er natuurlijk onderdelen die niet doorzichtig zijn, zoals de camera, de geheugenkaart en de batterij. Die komen in een niet transparant omhulsel. De bedrading is wel nagenoeg doorzichtig. Daarnaast zorgt het glas er voor dat de telefoon een stuk lichter is dan huidige smartphones die veelal gemaakt worden van plastic en metaal.

Eerder ontwierp het bedrijf al een vrijwel volledig transparante USB-stick en een speaker set die in een dun laagje glas is gezet.

Ben benieuwd of het een hit of een flop wordt, maar innovatief is het zeker!

Lees ook:  Je maaltijd een creatieve finishing touch geven

0 comments on “Smartphone van glas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *