Hoedenparade

Headict is een online platform voor alle denkbare hoeden, petten en mutsen. Origineel komt het uit Frankrijk waar het een van de grootste online headwear shops is. Omdat in Nederland een dergelijk headwear platform miste, besloten een paar enthousiastelingen eind vorig jaar Headict naar Nederland te halen.

In de online shop kan je zowel klassieke merken kopen (bijvoorbeeld het 100 jaar oude Stetson) als vernieuwende merken zoals Nobis. Opvallend is daarnaast de website van Headict waar door het gebruik van artwork en de getekende renaissance portretten die fungeren als mannequins voor de headwear, de producten worden aangeprezen.

Volgens Headict is ‘n hoed, niet zomaar ‘n hoed:

Een goede hoed is een fashion statement. Met een beetje lef heb je deze winter niet alleen warme oren maar laat je zien dat je durft op te vallen.“

En het mooie is dat wij een gift card twv €100,- mogen weggeven, vrij te besteden op de website van Headict! Wil je kans maken op deze gift card, ga dan snel naar de Facebook-pagina van Daily Cappuccino en like én share de actie!

Lees ook:  Zomer musthave: IBICOVER hamamdoeken
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Hoedenparade

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *