Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Een olifant in huis

Waarom een echt hertenhoofd aan je muur hangen, wanneer je er ook een gemaakt van hars aan je muur kan hangen? En waarom het gangbare hert ophangen en niet voor de afwisseling een hoofd van een tijger of olifant? Dat is precies wat het bedrijf White Faux Taxidermy dacht in ieder geval.

Op hun site kan je nep-hoofden van allerlei dieren kopen en ook in alle kleuren om je muur mee op te sieren. Er zijn drie categorieën waar je uit kan kiezen, Forest, Ocean en Safari en daarnaast ook nog een categorie Divers. In de laatste categorie zijn onder andere een T-Rex te vinden en miniatuur-hoofden.

Een beetje kitsch oogt het wel, maar grappig is het zeker om voor nog geen 110 dollar een Zebra in je huis te hebben hangen…

Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Een olifant in huis

  1. Wat kost het olifant hoofd
    En hoe groot is ie
    En wat voor materiaal is het
    Mvg esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *