Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Budget Valentijn

Vorige week gaven we al een tip voor een romantisch, budget, anders-dan-anders city-trip naar Boedapest. Deze week nog een tip om je geliefde te verrassen met Valentijnsdag.

Groupon is een site die de meeste onder ons wel zullen kennen: je kan er dagelijk deals met flinke kortingen vinden voor allerlei activiteiten. Want wil je wel iets leuks gaan doen, maar laat je portemonnee het niet echt toe dit jaar, dan is een dergelijke kortingssite best handig.

De site speelt slim in op de trend om rond speciale dagen als Pasen, Kerst en dus ook Valentijnsdag activiteiten aan te bieden die daar goed bij passen. Zo kan je met flinke korting genieten van restaurant aanbiedingen, een professionele duo-fotoshoot inplannen of misschien houdt je het wel gewoon bij een bos rode rozen…

Daarnaast kan je op de Facebook-pagina van Groupon nu ook de speciale Deel de liefde!-Valentijns-app vinden waarmee je heel makkelijk jouw vrienden kunt laten zien dat je aan ze denkt en van ze houdt. Het principe is simpel: kies wat je naar jouw geliefden wil sturen en voor wie het bestemd is. Vervolgens kun je jouw keuze ook nog voorzien van een persoonlijke boodschap.

Ook is het mogelijk om Nationale Vereniging De Zonnebloem te steunen met een donatie via Groupon. Deze donatie gebruikt de Zonnebloem om huisbezoeken te organiseren aan mensen die verkeren in eenzaamheid en ook hen zo de liefde te geven die ze verdienen. “Spread the love” it is!

 

Hoewel we als DailyCappuccino enthousiast zijn over bovengenoemde website, willen we wel opmerken dat deze post ‘sponsored content’ betreft.

Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Budget Valentijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *