Zomerse art prints

De Kerstdagen zijn alweer voorbij, het nieuwe jaar is begonnen en hoewel we nog midden in de winter zitten, lonkt de zomer in ons hoofd heel, heel in de verte… Met dat gegeven is het heerlijk wegdromen bij de mooie art prints van Leah Flores. De verre vergezichten, ruige rotspartijen, blauwe wateren en ander natuurschoon, allen vergezeld door korte, pakkende zinsneden, laten je voor even vergeten dat het nog winter is.

Ook een stukje instant vakantiegevoel thuis aan de muur hebben? Ga dan naar www.society6.com of www.denydesigns.com , daar kan je namelijk je eigen “zomer-vibe” aanschaffen.

Lees ook:  Vélosophy fiets
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Zomerse art prints

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *