Wijnfles kandelaar

Voor op de ‘wishlist’: de Bottle kaars kandelaar, van de hand van designer Peter van de Water, die is vormgegeven als de outline van een fles. De kandelaar verwijst naar een lege wijnfles die we allemaal wel eens als kandelaar hebben gebruikt. Door het gebruik van de outline ontstaat er een herkenbaar icoon, maar ook een stijlvolle en luchtige kandelaar. Nice to have!

Lees ook:  3 x zo style je de eettafel voor de Paasbrunch
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Wijnfles kandelaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *