Stadion Prints

Bij de online print shop City Prints kan je plattegronden kopen van wereldsteden, campusuniversiteiten en sport stadions. Maar allemaal wel net wat kunstiger en vooral kleurrijker dan normale plattegronden.

Met name de prints van de stadions doen het goed aan je muur. Je kan kiezen uit onder andere honkbal-, voetbal- en hockey-stadions waarbij de plattegrond telkens is ingekleurd met de teamkleuren van het betreffende stadion.

Je kan de posters zowel met als zonder lijst kopen. Prijzen beginnen vanaf 40 dollar.

Lees ook:  Draagbare speakers
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Stadion Prints

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *