Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Knowledge Cotton Apparel

Het Deense merk Knowledge Cotton Apparel
gebruikt alleen 100% organisch katoen voor haar ontwerpen. Deze fundamentele waarde vormt al 40 jaar langs de basis van de bedrijfsfilosofie van het merk.

Niet gek dan ook dat in de nieuwste spring/summer ’13 collectie gekozen is voor het thema natuur. De inspiratie uit de natuur is gehaald uit golven van de grote Atlantische Oceaan in het zuiden van Frankrijk. Hier staat goed eten, surfen en nieuwe vrienden maken centraal. Het gevoel van vrijheid en af en toe uit de hectische wereld stappen is de basis geweest voor de SS13 collectie. Met de collectie wil Knowledge Cotton Apparel de relaxte surfers sfeer uitstralen.

Kijk hier voor een eerste blik op de nieuwe collectie. Like it?

 

 

 

 

 

 

Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Knowledge Cotton Apparel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *