Fotokleding

Wel eens zo’n mooie foto gemaakt dat je hem aan zou willen trekken? Dat kan! Constrvt is ‘s werelds eerste open fashion label, wat zoveel wil zeggen dat jij de designer bent. Het werkt simpel. Upload een foto, maak een design en kies de juiste maat. Vanaf daar gaat Constrvt aan de slag en krijg je je zelfgemaakte jurkje met jouw eigen foto erop thuisgestuurd.

Is dat mooi? Dat ligt er maar aan. De jurken op de site zijn lang niet allemaal even fraai qua design, maar jij bent de designer. Dus als je een mooie foto hebt, of een afbeelding met een print die je helemaal goed vindt, leef je uit. Achter Constrvt zitten Mary Huang and Jenna Fizel, twee erkende high-tech designers, dus met de kwaliteit zal het wel goed zitten. Huang noemt het “fashion design for the Instagram generation” en dat is redelijk treffend. Designen maar!

Lees ook:  Zonnebrillen trends: wat moet je als man op je neus dragen deze zomer?

0 comments on “Fotokleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *