Overal pixels

Ixxi is een erg leuk en handig wandsysteem. Met koppelkruisjes en kaarten kun je in elk gewenst formaat je eigen wandschildering maken.

Op de overzichtelijke website van ixxi kan je heel eenvoudig een persoonlijke ixxi maken. Of het nu een fotocollage is, één grote foto of een illustratie. Van elk beeld kan je een ixxi maken. Nadat je jouw beeld hebt gekozen, kies je een ixxi-pixel, ixxi-collage of een ixxi-vergroting en bepaal je zelf de maat. Ook is het mogelijk om een beeld uit de beeldenbank te kiezen, bijvoorbeeld een beeld van National Geographic of een schilderij uit het Rijksmuseum.

Per product verschilt het of je ixxi wordt gedrukt op kaarten van 20×20 cm, 10×10 cm of 14×14 cm. Bij bezorging krijg je al je ixxi-kaartjes, inclusief koppelkruisjes (I-tjes en X-jes) en ophangstrip, thuis afgeleverd.

Ook leuk: met de Kerstdagen in aantocht hebben ze nu ook een kerstspecial-ixxi, de Adventskalender. De bedoeling? Draai elke dag een kaart om en ontdek de mooie illustraties van grafisch vormgever Hannes Beer.

 

Lees ook:  Creatieve concepten van de 'KB'
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Overal pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *