Lola bikes & coffee

Een fietswinkel en espressobar in één. Een nogal onalledaagse combinatie zou je zeggen. Daar dachten Arthur Wieffering en Reinier Hamel echter anders over. De 2 mannen zijn namelijk de oprichters van Lola bikes & coffee, een plek waar je zowel de lekkerste soorten koffie kan drinken als de mooiste fietsen kan kopen en bekijken.

Lola bikes & coffee is volgens Arthur en Reinier een:

plek voor echte verhalen, eerlijke en oprechte drijfveren, passie en plezier. Een plek die zich distantieert van nep en vals, onechte verhalen en geld verdienen ten kosten van anderen of ten kosten van kwaliteit. Lola is kritisch en op zoek naar kwaliteit. Daarbij gaat het ook vooral om het genieten daarvan. Het gaat niet om veel maar om goed, niet om goedkoop maar om duurzaam.

Dat klinkt zeer doordacht en dat is het ook zeker, gezien het feit dat je de ideeën, plannen en dromen van de mannen in de vorm van een heuse Lola filosofie kan downloaden op hun site. In die filosofie kan je ook lezen wie toch Lola is in ‘Lola bikes & coffee’:

Lola is dat meisje dat ongestoord haar eigen weg gaat. Ze klimt in bomen om verder te kunnen kijken, gewoon voor een ander gezichtspunt. Ze draagt de overhemden van haar vader, de trouwjurk van mama, de pet van haar broer. Lola is Lola…

Een plek dus waar je in een ongedwongen omgeving vooral jezelf kan zijn…

Benieuwd geworden naar Lola, maar vooral ook naar de koffie en de fietsen? Ga dan naar Noordeinde 91 in Den Haag en geniet in alle rust van een echte Bocca-koffie omgeven door de mooiste, unieke fietsen.

Lees ook:  Koken met koffie: koffie als basisingrediënt van je (paas)diner
Categories Food Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Lola bikes & coffee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *