Brandinvites biedt exclusieve sales in Nederland

Like & Win – 20 euro bestedingstegoed op Brandinvites!

Sinds afgelopen zomer is Brandinvites.nl actief in Nederland, een exclusieve online community waar topmerken geselecteerde producten tegen zeer gereduceerde prijzen aanbieden. Zo’n sale van exclusieve merken wordt in een winkel meestal bepaald door duwende en dringende mensen. Dat doen we dus niet meer. Gewoon vanaf de sofa thuis de koopjes van de topmerken op waarde schatten en bestellen. En wij van Daily Cappuccino maken het nog leuker: we geven 5 vouchers van 20 euro weg!

Brandinvites komt uit Frankrijk waar het al razend populair is. Het is een exclusieve aanbieder van fashion- en lifestyleproducten, die alleen merken accepteert die kwaliteitsproducten leveren en een goed imago hebben. Door lid te worden van de community (gratis) word je automatisch op de hoogte gehouden en kun je profiteren van de aanbiedingen. De prijzen kunnen zo laag zijn doordat Brandinvites een directe samenwerking met de desbetreffende merken heeft in plaats van met de distributeurs.

Hoe kun je winnen? Drie stappen:
– Ga naar Brandinvites (volg deze link!) en meld je aan.
– Like ons op Facebook als je dat nog niet doet.
– Laat een bericht achter hieronder of op de Facebookpagina. En dan ding je al mee!

Lees ook:  OP DE KOFFIE bij Atelier 10tien [VIDEO]

9 comments on “Brandinvites biedt exclusieve sales in Nederland

  1. Ymke van den Assem

    Ik ding mee voor de actie van Brandinvites, bedankt :)

  2. Leuk! En nu kijken voor aanbiedingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *