Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Verhalende juwelen

Sofie Renier is van origine illustratrice, maar ze is tegenwoordig beter te omschrijven als “verhalend juweelontwerper”. Afgelopen jaar studeerde ze af aan de Academie van Berchem en maakte als eindproject unieke, intieme juwelen met een verhaal.

De sieraden die Sofie maakt (denk hierbij aan broches, medaillons en ringen) lijken wel mini-ansichtkaartjes met elk een unieke afbeelding en tekst. Sofie maakt alles met de hand. Dus ook de teksten zijn handgeschreven waardoor de juwelen nog meer karakter krijgen.

De sieraden van Sofie zijn online te bestellen via haar eigen webshop. Daarnaast heeft ze een blog waar ook ander werk van haar hand te zien is. Zo heeft ze ook al eens een porseleinen theeservies ontworpen. Ook hierbij heeft elk kopje en bordje weer een eigen verhaal.

Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Verhalende juwelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *