Stilistische plaatjes

Maxine Helfman begon als styliste, werd toen art director, waarna ze zichzelf langzaam het fotografievak aanleerde. Eerst met het schieten van enkel stillevens, pas jaren later stapte ze over naar het fotograferen van mensen. En hoe…

In de portretten van Helfman is haar mode- en vormgevingsoog nog goed terug te zien. Het resultaat? Prachtige foto’s, die door de minimalistisch, energieke benadering van Helfman vervreemdend, eigenzinnig maar bovenal krachtig overkomen.

 

 

Lees ook:  Stijlvol overnachten
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Stilistische plaatjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *