Fotorek

Heb je ook een verzameling foto’s, verhuiskaartjes, ansichtkaartjes op een prikbord hangen? Of nog erger, gewoon op een stapel ergens op een tafel? Dat kan beter, dachten de mensen van TenToon. Ze maken de herkenbare rekken uit de winkels en horeca en leveren ze in allerlei vormen en kleuren. Leuk voor thuis of op kantoor.

TenToon levert wandrekken, langgerekte ladders waar je de foto’s onder elkaar hangt of zelfs een kleine versie van de carrousels die je in de tijdschriftenwinkels en toeristenboetiekjes ziet. Voor die laatste moet je wel plek hebben in je huis, maar hip is het zeker. Ook praktisch: je tijdschriften netjes onder elkaar. Nu zijn daar wel meer vergelijkbare oplossingen voor, maar het feit dat je hem in zo’n 175 kleuren kan bestellen, maakt het een interessante optie.

En ook leuk: Als je tijdens je bestelling toestemming geeft om je Facebook-profiel te koppelen hun ‘Like-app’, krijg je (tijdelijk) 10 procent korting!

Lees ook:  Fit@work

2 comments on “Fotorek

 1. Celia van Lagen

  Hallo,
  Wat is de prijs van een klein carrousel? En heb je die ook voor enkel liggende kaarten? Wat zijn de verzendkosten?
  Ik wacht uw reactie af!
  Met vriendelijke groet,
  Celia van Lagen

 2. Erik van de Nadort

  Hoi Celia,

  Ik adviseer je even te Googlen, want het lijkt erop dat TenToon ze niet meer aanbiedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *