Doortje Vintage

Zes jaar geleden begonnen de 3 zussen Angela, Diana en Elisa Jansen samen hun eigen bedrijfje: Doortje Vintage. Vernoemd naar de oma van de meiden: Theodora Koppens Jansen. Kortweg Doortje.

Alle drie de zussen hebben een fashion-achtergrond én een grote voorliefde voor vintage. Het mixen en matchen van vintage kleding resulteerde zogezegd in Doortje Vintage. In de eerste jaren was dit in de vorm van ‘alleen’ een webshop, maar inmiddels zijn er maar liefst 2 offline shops bijgekomen (in Eindhoven en Rotterdam).

In de on- en offline shops van Doortje kan je een enorme selectie aan up to date vintage kleding uit de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 en ’90 kopen, die de zussen over de hele wereld zelf inkopen. Elk kledingstuk is dan ook:

“…met grote zorg persoonlijk geselecteerd op basis van unieke stijl, kwaliteit en authenticiteit. Items worden binnenshuis vakkundig op maat gemaakt, om zo een perfect silhouet te creëren en een vleugje Doortje toe te voegen.”

Aldus te lezen op de website van Doortje. Leuk is ook dat op de website van Doortje Vintage alle verschillende vintage periodes (jaren ‘50 t/m begin jaren ‘90) staan beschreven zodat de beleving van het concept versterkt wordt. Bezoek daarnaast ook zeker eens de blog die bij de website hoort: www.drivingadelorean.com Voor nóg meer vintage-inspiratie!

Lees ook:  New Hotspot: DIJCK2 in Delft
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Doortje Vintage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *