Designers op Shopbop

Het van origine Amerikaanse Shopbop heeft een make-over en upgrade ondergaan. De mode-webwinkel die internationaal zaken doet is in een hoger segment gestapt om uiteenlopende designers een extra outlet te geven. Met succes. Wereldwijd groeit de bekendheid van de webshop en neemt het aantal verkopen toe. Nederland is een van de groeimarkten waar ze in willen investeren. Snelle levering, goede service en wat ondersteunende marketing moet die groei realiseren.

Met die snelle levering zit het wel goed, want de gigant onder de giganten in online shopping, Amazon, zit achter het bedrijf. We hebben het nog niet getest, maar de logistiek zal dus wel op orde zijn. De make-over van de site richt zich met name op de uitstraling die nu een stuk chiquer is. Het gebruik van duidelijke, grotere foto’s en animaties die net wat meer ‘schwung’ aan de site geven liggen daar ten grondslag aan.

Maar het gaat natuurlijk om de collectie. En die is op z’n zachtst gezegd ruim. In ieder geval zijn er zo veel designers vertegenwoordigd dat een brede doelgroep wordt aangesproken.

Lees ook:  Magnetronkoffie

0 comments on “Designers op Shopbop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *