Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bloggers

HOOFDREDACTIE

Imke Walenberg - Stijlmeisje - Daily CappuccinoImke Walenberg (founder/editor-in-chief)

Na een snelle start als model, koos Imke op 18-jarige leeftijd toch voor het studentenleven. Haar interesse voor mode was echter daardoor wel aangewakkerd. Tijdens haar studie Middeleeuwse Literatuur aan de Universiteit Utrecht bleef ze dan ook actief bezig op dit gebied. Om haar studie en voorliefde voor fashion nog beter te kunnen combineren, volbracht ze een deel van haar Bachelor in modestad Milaan. Zo publiceerde ze voor een Amerikaans mode website wekelijks modenieuws en werd ze gevraagd ‘street fashion’ te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong. 

Na het behalen van haar Master ging Imke aan de slag bij achtereenvolgens een pr- en crossmediaal bureau om uiteindelijk toch de keuze voor haar eigen bedrijf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Stijlmeisje is een creatief online podium waarop ze samenwerkt met jonge talenten op het gebied van art, muziek en fotografie. Ook is ze een ervaren spreker op het gebied van (online) entrepreneurship. Daarnaast startte ze in 2009 Daily Cappuccino, waar ze als editor-in-chief in charge is van het dagelijkse, redactionele reilen en zeilen. Volg Imke ook op Twitter, Instagram, Pinterest en/of Facebook

REDACTIE

 

Petrick redactiePetrick de Koning
Petrick de Koning is initiatiefnemer van DeKoningschrijft. Als hij niet met content bezig is, geniet hij het liefst van design dat uitblinkt in eenvoud. Bij voorkeur duurzaam en gemaakt van natuurlijke materialen. Volg Petrick ook op Twitter (@petdekoning) of op Pinterest.

 

 

Erik van de Nadort
Erik van de Nadort is een communicatie-enthousiasteling en content entrepreneur. Hij is managing partner bij ItsaRep, een bedrijf dat gericht is op reputatiemanagement. Erik heeft een brede interesse, en wordt extra enthousiast van praktisch design, wearable fashion met een scherp randje, slimme technologie en opvallende koffie- en foodtrends. Tevens is hij initiatiefnemer van TestHut, een online platform voor allerhande producttesten. Erik is online ook te vinden op Twitter, Instagram en Pinterest.

 

Eva - Daily CappuccinoEva Smidt
Eva houdt van proeven. Of dit nu gaat om (buitenlandse) sferen, cappuccino’s of culinaire hoogstandjes, bij Daily Cappuccino schrijft ze er graag over. Blij wordt ze van het vertoeven op mooie plekken in binnen- en buitenland, inclusief goed eten, goede koffie en mooie, minimalistische spullen. Daarnaast is Eva bijna afgestudeerd als Taalwetenschapper met een specialisatie in Wetenschapscommunicatie, en bevindt ze zich graag op het hockeyveld en festivalterrein.

 

Wanda - Daily CappuccinoWanda Bregman
Blogger, copywriter, lifestyleredacteur, content- en SEO-nerd en mayor sportaddict. Wanda richtte haar tekstbureau ‘de Tekstkamer’ op in 2008 en werkt nu vanuit zonnig Portugal. Als voormalig culinair- en autoredacteur voor diverse Rotterdamse magazines, is ze verslaafd aan zowel snelheid als finesse. Naast de opleidingen journalistiek en filosofie, zijn haar sportopleidingen internationaal gericht als personal instructor, wellness & nutrition coach en lifestyle & weight management.

 

Dirje - daily cappuccinoDirje van Laar
Al van kleins af aan heeft Dirje een voorliefde voor creativiteit en hotels. Niet gek dat ze na haar studie aan de Hotelschool Maastricht en master in Barcelona zich verder ontwikkelt in het marketingvak en haar Nima-Marketingcommunicatie behaald. Haar kennis kan ze kwijt bij verschillende internationale hotels in het luxe segment (Conservatorium hotel en Mövenpick hotel). Daarnaast is Dirje een echte foodie, liefhebber van lifestyle producten en gaat geen hotspot ongemerkt aan haar voorbij.

 

 

Naomi LouwerensNaomi Louwerens
Naomi is een echte reis addict, fotografie fanaat, hoeden liefhebber, en mode-/ lifestyle lover uit Den Haag. Na bijna 20 jaar in de mode en marketing, startte ze in 2015 haar eigen reis- en lifestyle website: AuthenticChicLifestyle.com. Op social media is zij actief op haar Instagram account @AuthenticChica (meer dan 65.000 volgers!). Daarnaast is ze sinds vorig jaar werkzaam als freelance online marketing en social media consultant via haar eigen bedrijf: Authentic Chic Travel and Lifestyle – PR & Marketing. Volg Naomi ook op FacebookPinterestLinkedInBloglovin en Stumbleupon of op haar eigen website.

 

Anniek redactie
Anniek de Hoop
Rupsjenooitgenoeg met een hoofd vol ideeën en een plannenmaker pur sang. Webjunkie Anniek schrijft en creëert content met haar eigen bedrijf Vulling. Voor Daily Cappuccino blogt ze over mode en lifestyle. Daarnaast schrijft ze over een mix voor mini’s (o.a. kids design en gratis printables) op Minimixtape. Volg Anniek op Twitter: @anniekdh

 

Odiel redactieOdiel Mennink
Van 2011 tot 2012 heeft ze voor Telegraaf/Autovisie.nl columns geschreven over haar ervaringen met auto’s en richtte ze FemmeFrontaal.nl op. Een website voor de vrouwelijke kijk op auto’s met rij-impressies, columns en auto/lifestyle nieuws. De droomauto van Odiel is een Mercedes- AMG GTS. Ze rijdt echter in een nieuwe Mazda MX-5. Verwacht geen gedetailleerde technische verhalen maar rij-belevingen met een knipoog én vrouwelijke touch. Twitter: @FemmeFrontaal.

 

jornJorn Rohde
Jorn is sinds zijn studie politicologie in Amsterdam beland en wil daar niet meer weg. Hij is een echte allround content-man; begon als tv-maker bij BNN University, stroomde daarna door als redacteur bij “Spuiten en Slikken” en werkt tegenwoordig als projectleider bij RTL Concepts. Daarnaast is hij ook één van de presentatoren van het programma Galileo bij RTL5. Voor Daily Cappuccino gaat hij schrijven over zaken die hij dope vindt. Volg ‘m ook op Instagram!

 

Evert-Jan Pol - Daily CappuccinoEvert-Jan Pol
Evert-Jan startte na tien jaar activiteit op verschillende krantenredacties in 2006 zijn tekstbureau PolTekst. Sindsdien schrijft hij over uiteenlopende onderwerpen, maar zijn grote passie is kunst. Zijn debuutroman De routineklus staat daar bol van. Net als de site Digitale Kunstkrant, waarvan hij oprichter/hoofdredacteur is. Voor Daily Cappuccino laat hij zijn licht eveneens over kunst schijnen. Als hij niet schrijft, reist hij graag. Volg Evert-Jan ook op Twitter en Instagram.

 

Contributor Sheima for Stijlmeisje black whiteSheima Josodimedjo
Sheima komt uit Den Haag en studeert Communicatie aan De Haagse Hogeschool. Wat haar heel gelukkig maakt is sushi, muziek en dans. Sheima is geboren met dance-vibes in haar lichaam; zowel klassiek ballet als culturele Javaanse dans. Met een moeder van Surinaamse afkomst en een vader met een Egyptische achtergrond, is Sheima meer dan geïnteresseerd in de geschiedenis van haar voorouders. Het meest belangrijke ingrediënt voor elke dag? Positive vibes!

 

Remco Lindeman Daily CappuccinoRemco Lindeman
Remco Lindeman heeft een eigen osteopathie-praktijk in Amsterdam en is in zijn vrije tijd (heel) veel bezig met sport; voetbal, tennis, skiën, you name it…  Op Daily Cappuccino schrijft hij dan ook over alles wat met sport te maken heeft.

 

 

Liloe Rix - Daily CappuccinoLiloe Rix
Liloe is een singer-songwriter en studeerde in 2012 af aan de Popacademie in Enschede. In 2015 heeft ze haar debuut EP ‘Today’ gereleased. Naast haar eigen muziek is ze gitariste en zangeres in de ‘Chansonnettes’ en in de all-girl-band ‘Steam’. Daarnaast werkt Liloe als zang- en gitaardocent door heel Nederland. Volg haar muzikale avonturen via instagram: @liloerix

 

Sofie SmuldersSofie Smulders
Sofie groeide op in Eindhoven en belandde na haar studie Taalwetenschap in Utrecht in het heerlijke Amsterdam. Haar carrière als freelance online redacteur startte ze bij Veronica Magazine. Deze is ze nu aan het uitbouwen, want naast entertainment schrijft ze ook graag over lifestyle, reizen en wetenschap.

 

Jill Buitenhuis - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Jill Buitenhuis (stagiair)
Jill komt uit Ede en studeert Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Uit eten gaan met haar vriend, Netflixen, reizen en leuke dingen doen met vriendinnen zijn haar favo ‘things to do’. Al van kleins af aan droomt ze van een eigen tijdschrift maken of een reisprogramma presenteren. Wie weet wat de toekomst haar zal brengen!

 

Roos - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Roos Pieters (stagiair)
Roos studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze woont nog thuis bij haar ouders in een klein dorpje midden in het Groene Hart.  Ze vindt het echter ook heerlijk om in de stad te zijn en nieuwe plekken te ontdekken. Daarnaast houdt Roos zich graag bezig met de nieuwste lifestyle en online media trends.

 

0 comments on “Bloggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *